Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii fentează munca tot mai mult. Au ajuns să lucreze doar o zi pe săptămână. Ce motive aduc

Profimedia
plen parlamentul romaniei

Parlamentarii lucrează din ce în ce mai puţin. Senatorii şi deputaţii au ajuns să muncească doar o zi pe săptămână, iar în celelalte zile nu sunt de găsit în Parlament. Şi singura zi vor să o fenteze, venind în față cu un anumit motiv.

Cum campania electorală a început practic deja, aleșii au început să lucreze mai mereu doar o zi pe săptămână. Acum, aproape în fiecare săptămână, plenul are loc doar luni.

Rareori se întâmplă ca senatorii și deputații să mai vină și marțea. Cu toate acestea, deputații sunt primii care vor să mute din comisii online, să lucreze ca în pandemie, pentru a putea face campanie electorală.

Aleșii cer să lucreze online

Preşedintele comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Bogdan Huţucă, a solicitat luni, conducerii Camerei Deputaţilor, ca activitatea comisiei să se desfăşoare online, până la finalul anului, ţinând cont de apropierea alegerilor locale şi europarlamentare, notează Antena 3 CNN.

Deputatul arată că acest mod de lucru va permite ca atât activitatea legislativă, cât şi cea desfăşurată în vederea alegerilor să se deruleze fără sincope.

Parlamentarii încasează aceleași sume lunare

De asemenea, comisia pentru tehnologia informaţiei a cerut să lucreze în sistem hibrid începând din data de 8 aprilie şi până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

Ambele solicitări au fost aprobate de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. În această perioadă, parlamentarii încasează aceleași sume lunare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.