Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii MP votează pentru arestarea lui Voicu și Păun

Eugen Tomac

Președintele Executiv al MP Eugen Tomac a anunțat că împreună cu colegii din Parlament vor vota pentru arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

”În cazul “Bag cuţitul în procurori” sau “Bulangiii de la DNA” (DNA vs. Mădălin Voicu şi Nicolae Păun) suntem chemaţi în Camera Deputaţilor să decidem dacă se impune sau nu reţinerea şi arestarea preventivă a doi parlamentari. Am fost susţinător şi prin fapte, nu doar prin vorbe, al statului de drept şi cred că justiţia trebuie să îşi urmeze cursul pentru toţi cetăţenii, indiferent de poziţie şi statut. Tocmai de aceea: Împreună cu colegii mei de la Mişcarea Populară, vom vota pentru solicitările DNA, întrucât s-a încercat, aşa cum rezultă din informaţiile publice, influenţarea probelor”, a scris Tomac pe pagina lui de Facebook.

Eugen Tomac mai spune că Parlamentul nu ar trebui să decidă în chestiuni de acest timp.

”Cred că lupta împotriva corupţiei are o miză extrem de serioasă, motiv pentru care mă îngrijorează stenogramele de spectacol; Apreciez că dosarele de corupţie trebuie judecate cu celeritate, în contextul în care există atât de mulţi aleşi locali suspendaţi din funcţie al căror statut nu e clarificat în an electoral”, mai scrie Tomac.

Parlamentarii juriști au dat aviz favorabil pentru încuviințarea cererii și urmăririi penale a deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu, dar este consultativ. Votul în plen va fi acordat în cursul zilei de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.