Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarii pregătesc tăieri de taxe. Cine sunt norocoșii vizați de lege

twitter.com
taxe

Familliile care locuiesc în zona rezervației Delta Dunării vor beneficia de reducerea cu 50% din taxa/tariful pentru serviciul public de salubrizare, potrivit unui proiect de lege aflat la un vot distanță de adoptare în Parlament.

Comisiile pentru administrație publică și buget din Camera Deputaților au adoptat, joia trecută, un raport favorabil cu amendamente asupra propunerii legislative pentru modificarea OG 27/1996 privind acordarea de facilităţi persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele localităţi din Munţii Apuseni şi în Rezervaţi a Biosferei "Delta Dunării”.

Familiile cu domiciliul într-una dintre localitățile situate pe teritoriul Rezervației Biosferei „Delta Dunării”, prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 395/1996, beneficiază de reducerea cu 50% din taxa/tariful pentru serviciul public de salubrizare, energie electrică, gaze naturale, energie termică și apă potabilă furnizată din rețeaua publică, pentru consumurile casnice menajere, în limita unor consumuri normate pe familie, stabilite de către consiliile locale”, potrivit unui amendament adoptat în comisiile de administrație și buget din Camera Deputaților.

De asemenea, proiectul prevede că diferențele de taxă/tarif aferente serviciului public de salubrizare se suportă de la bugetul de stat, ca anexă la legea anuală de aprobare a bugetului de stat, în baza necesarului de sume transmis de Consiliul județean Tulcea.

Proiectul de lege a fost trimis plenului pentru dezbatere și vot final.

Camera Deputaților este for decizional în acest caz.

CSM a DECIS: Augustin Lazăr a ÎNCĂLCAT codul deontologic atunci când a folosit sintagma 'inculpați de rang înalt'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.