Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul European se interesează de modul de lucru al Corinei Crețu

o-CORINA-CRETU-570

Corina Crețu va da socoteală Parlamentului European în legătură cu acuzațiile care i-au fost aduse într-un material jurnalistic publicat de Politico.eu.

Comitetul pentru Buget din PE a cerut Comisiei să explice modul de lucru al Corinei Crețu, iar Ingeborg Grässle a transmis o serie de întrebări scrise secretarului General din CE, care se ocupă cu angajații, Alexander Italianer. În data de 14 ianuarie acesta urmează să fie audiat, scrie Politico.eu.

PE vrea mai multe detalii legate de programul de lucru al Corinei Crețu, după ce susțin că articolul a ridicat o serie de întrebări și îngrijorări cu privire la comportamentul profesional al comisarei.

Cei din Comisia Europeană au precizat că vor colabora și că au răspuns deja la întrebările care le-au fost formulate în scris.

Corina Crețu, comisar european pentru politici regionale, este implicată într-un potențial scandal la Bruxelles din cauza programului său de lucru relaxat și imprevizibil, precum și a libertăților pe care și le ia cu angajații. 9 din 18 angajați ai cabinetului personal al comisarului european Corina Crețu au demisionat în ultimele 12 luni din cauza programului neobișnuit impus de aceasta, susține o investigație Politico. Demisiile au inclus șeful cabinetului, adjunctul acestuia și directorul de comunicații, acțiuni care accentuează dezorganizarea.

Corina Crețu a publicat un răspuns pe contul său de Facebook în care califică articolul Politico drept un „atac fără precedent și fără nici o bază reală”. Ea afirmă că a avut o agendă foarte încărcată în ultimul an, cu întâlniri în afara Bruxelles-ului, și că, împreună cu echipa, s-a s-a concentrat asupra programelor operaționale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.