Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul îl fericește pe Sorin Grindeanu: PSD nu-l uită la împărțirea 'bucatelor'. A fost aprobat Bugetul ANCOM

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, luni, proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri şi cheltuieli al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pe anul 2019, respectiv venituri în sumă de 374.312 mii lei, iar cheltuieli în sumă de 295.955 mii lei.

Vezi și: SURSE - Liviu Dragnea și liderii PSD au DECIS: când se va da amnistia și grațierea

Senatorii și deputații au adoptat proiectul de gotărâre privind bugetul ANCOM pe anul 2019 cu 184 voturi „pentru”, 91 voturi „împotrivă”, o abținere și un parlamentar prezent care nu a dorit să își exprime opțiunea.

Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor a Camerei Deputaților și Comisia economică a Senatului au adoptat un raport de admitere al proiectului de hotărâre, acesta fiind transmis chiar înainte de începerea ședinței plenului reunit de luni.

„Bugetul Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații se stabilește la venituri în sumă de 374.312 mii lei, iar cheltuieli în sumă de 295.955 mii lei, cu un excedent de 79.257 mii lei. Cheltuielile toate aferente veniturilor totale înscrise în proiectul bugetului de venituri și cheltuieli reprezintă limite maxime și nu pot fi depășite”, prevede raportul celor două foruri legislative.

USR a votat împotriva proiectului de hotărâre.

„Sunt destule motive pentru a nu vota acest buiget, așa că grupul USR va vota împotrivă”, a anunțat înaintea votului deputatul USR Cătălin Drulă.

Și PNL a votat împotriva adoptării bugetului ANCOM.

„E comisia mea de specialitate și reprezint PNL, care va vota astăzi împotriva acestui buget din considerente pur tehnice. Este un buget care a crescut doar la personal cu 33%. Ne-a apărut abia astăzi bugetul și PNL va vota împotrivă”, a anunțat înaintea votului deputatul liberal Pavel Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.