Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul intră în lucrări de reparație a fațadei

stiridecluj.ro
parlament camera deputatilor

Camera Deputaţilor intenţionează să efectueze lucrări de protecţie la faţada Palatului Parlamentului, în timp ce Senatul achiziţionează servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto - RCA şi servicii de asigurare facultativă pentru avarii, distrugere, furt şi alte evenimente - CASCO pentru 157 de autoturisme din dotare, conform Agerpres.

Potrivit www.e-licitatie.ro, valoarea estimată a execuţiei lucărilor de protecţie la faţada Palatului Parlamentului este de 1.217.730,00 lei.

Contractul de achiziţii va fi atribuit online, fără licitaţie electronică, în procedură simplificată, criteriul va fi cel mai bun raport calitate - preţ. Acesta va cuprinde, pe lângă execuţie, şi elaborarea documentaţiei tehnice de proiectare faza PTE. Data limită depunere a ofertelor este de 21 februarie.

Asigurări pentru 157 de mașini

De asemenea, Senatul cumpără servicii de asigurare pentru 157 autovehicule din parcul central al instituţiei, în valoare totală estimată cuprinsă între 617.000 lei şi 705.000 lei, în funcţie de perioada pe care se încheie contractele, până la sfârşitul anului sau cu prelungire pe anul viitor.

În acest sens, pentru autoturismele din dotarea Senatului vor fi achiziţionate servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule - RCA şi servicii de asigurare facultativă pentru avarii, distrugere, furt sau alte evenimente - CASCO.

Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut. Data limită depunere a ofertelor este de 12 februarie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.