Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parma - Pisa 3-2, Dennis Man a marcat, Marius Marin a pasat decisiv, iar Valentin Mihăilă a ieşit accidentat

etimg.com
minge

Echipa italiană Parma a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Pisa, într-un meci al etapei a 25-a din Serie B. Dennis Man a înscris un gol pentru gazde, Valentin Mihăilă a ieşit de pe teren accidentat, iar Marius Marin a oferit o pasă decisivă, potrivit news.ro.

Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a început meciul cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, în timp ce în tabăra oaspeţilor Marius Marin a intrat şi el din primul minut. Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin polonezul Adrian Benedyczak, iar Pisa a egalat în minutul 34, când a înscris Mattia Valoti. Ritmulk partidei a scăzut după golul egalizator şi la pauză s-a intrat cu 1-1. Gazdele au fost mai active în startul reprizei secunde, însă Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 58, românul acuzând probleme musculare. Parma a trecut pe lângă golul victoriei în minutul 61, prin Charpentier, însă Dennis Man nu a mai ratat în minutul 81, când a marcat pentru 2-1 după o acţiune a lui Hernani şi o deviere a lui Charpentier. Este al 10-lea gol înscris de Man în Serie B pentru Parma. Finalul partidei a fost de infarct!

În minutul 90+2 Marius Marin a oferit pasa decisivă din care Canestrelli a egalat pentru Pisa, însă după trei minute Parma a reuşit golul victoriei, prin Delprato şi gazdele s-au impus cu 3-2.

Cu 46 de puncte după 25 de meciuri disputate, Parma ocupă prima poziţie în Serie B, în timp ce Pisa se află pe locul 12, cu 30 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.