Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parohiile din Protopopiatul Neamț au oferit hrană și medicamente persoanelor vulnerabile

Varstnica

Parohiile din Protopopiatul Piatra Neamț au sprijit persoanele vulnerabile în fața noului coronavirus pe tot parcursul lunii aprilie, informează Doxologia.

Acestora, cât și cadrelor medicale de la Spitalul Județean Neamț, le-au fost oferite în mod constant pachete cu produse, hrană caldă și medicamente, potrivit basilica.ro.

Citește și: VIDEO Se zguduie Internetul! Dr. Alexandru Rafila: ‘Coronavirusul nu există’

Principalele acţiuni:

Parohia Bodeștii de Jos a oferit alimente pentru opt văduve vârstnice din comunitate și pentru câteva familii cu mulți copii. Parohia Măș­că­tești a donat 40 de kilograme de produse alimentare, iar Parohia Bistrița a ambalat conserve, dulciuri și pâine pentru cincisprezece beneficiari.

La Parohia Preluca, părintele paroh a oferit 40 de porții cu mâncare caldă persoanelor defavorizate din localitate și pachete cu alimente și legume, în Parohia „Înălțarea Domnului” – Brateș a donat 120 de kilograme de carne, produse lactate și neperisabile celor cincisprezece pensionari văduvi din comunitate.

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

Parohia „Sfântul Ioan Domnesc” din Piatra Neamț a sprijinit în această lună câteva familii și zeci de persoane vulnerabile din municipiu.

Nu în ultimul rând, Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” – Gară din Piatra Neamţ a oferit celor nevoiași pachete alimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.