Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parteneriat între Sodexo și Cinema City pentru folosirea cardurilor de către clienți în cinemauri

cinema, film, cinematograf

Sodexo România a încheiat un parteneriat cu Cinema City pentru a permite clienţilor săi să folosească cardurile Gusto Pass, Cadou Pass şi Cultura Pass în toate locaţiile Cinema City din ţară.

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, parteneriatul permite utilizarea mai multor tipuri de carduri de beneficii Sodexo în cinematografe. Astfel, utilizatorii Sodexo pot cumpăra bilete de film de la casele de bilete ale cinematografelor cu cardurile Cadou Pass şi Cultura Pass şi pot folosi cardurile Gusto Pass şi Cadou Pass în zona de snack bar a cinematografelor. Plata cu cardurile Sodexo este disponibilă şi pentru zonele VIP.

Prin acest parteneriat, cinefilii au acces în toate cele 27 de locaţii multiplex Cinema City din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

"Parteneriatul nostru cu Cinema City, cel mai mare operator de cinema din Europa Centrală şi de Est este o premieră pe piaţa emitenţilor de bilete, extinzându-ne portofoliul de cinematografe, teatre şi muzee, pe zona culturală. Vom continua să adăugăm astfel de parteneri în perioada următoare, deoarece credem că zona culturală este esenţială pentru viaţa şi bunăstarea noastră", a declarat Silviu Şefan, national sales manager, Sodexo BRS România.

Sodexo Benefits and Reward Services este lider de piaţă în Romania în domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii angajaţilor şi face parte din Grupul Sodexo. Acesta operează pe piaţa românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajaţi. Peste 30.000 de companii şi două milioane de angajaţi folosesc deja produsele Sodexo.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.