Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parteneriate și finanțări pentru cercetătorii români din toate domeniile

FDVDR
medic doctor cercetare

Cercetătorii din România, implicați atât în cercetarea fundamentală, dar și în cea aplicată, vor putea obține finanțare printr-un parteneriat cu Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

„Aplicațiile trebuie să conțină obiectul lucrării științifice, stadiul în care se află cercetarea și o propunere de colaborare.

Acțiunea are ca scop stabilirea structurii bugetului alocat proiectelor de cercetare din cadrul Senatului Științific, pentru  anul 2021, în vederea susținerii cercetării românești”, transmite Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, într-un comunicat de presă.

Perioada deschisă pentru aplicații este 10 noiembrie – 31 decembrie 2021 și se adresează cercetătorilor din toate domeniile de activitate, implicați în proiecte individuale de cercetare științifică sau în cadrul unor institute și centre de cercetare și dezvoltare.

„Prin dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, Senatul Științific dorește să susțină elaborarea și implementarea proiectelor inovatoare de cercetare științifică ale cercetătorilor români. Proiectele vor fi evaluate de către o echipă transdisciplinară, formată din specialiști în domeniile abordate de cercetători”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.