Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Participarea Simonei Halep la BRD Bucharest Open este incertă

halep

Simona Halep a fost eliminata marti de la Wimbledon, în doua seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania si nu stie daca va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va începe saptamâna viitoare.

Simona Halep nu este sigura de prezenta la turneul de la București, de saptamâna viitoare, si a recunoscut ca a discutat pe repede înainte cu antrenorul australian, Darren Cahil despre acest lucru.

"Nu m-am gândit înca foarte mult, am vorbit cu Darren acum. Dar e greu sa decid acum, dupa meci. Trebuie sa fiu bine fizic, cum am spus, unghiile de la picioare sunt cam duse, am dureri acolo. Dar nu știu în momentul asta, o sa anunț în timp util." a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro, informeaza Mediafax.

Dupa eliminarea de la Wimbledon, Halep a spus ca îsi va relua pregatirile la finalul aceste saptamâni, dar nu va rata niciun meci al turneului din capitala Angliei.

"În mod normal nu fac asta, dar acum ma voi uita. Am crescut mult facând acest lucru. Vreau sa continuu sa îmbunatațesc lucruri la mine. Nu e ușor sa te duci acasa și sa te uiți la meciuri. Am fost aici, am fost fericita sa fiu aici. Nu am motive sa fiu suparata, sa nu ma uit la meciuri. Așa ca ma voi uita." a mai spus Halep

BRD Bucharest Open va începe pe 11 iulie si va dura pâna pe 17 iulie. Turneul, pe care Simona Halep l-a câstigat în 2014, este dotat cu premii totale de 226 750 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.