Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidele secrete

pixabay.com
secret

A trecut mai mult de o săptămână de la congresul USR ținut cu ușile închise. Înțeleg ca Congresul a decis că un vicepreședinte va fi Clotilde Armand și mai sunt încă trei-patru vicepreședinți misterioși. Oricum, ce vrea USR privind guvernarea este un mister. Dacă stăm să ne gândim bine, în momentul actual până și masoneria este mai transparentă. Ca să numai vorbim de organizații din antecamera masoneriei care țin periodic întâlniri deschise.

UPDATE: în timp ce scriam acest articol, pagina de Facebook a US...B a publicat rezultatele Congresului USR.

Este un eșec răsunător al ideii de partid civic pe care inclusiv uni din membrii și susținătorii de partid (nu voi da nume) par să îl resimtă ca atare. Dar, dacă stăm să judecăm drept, nici alegătorii altor partide nu au musai motive de fericire.

Să luăm spre exemplu PNL. Ce vrea PNL? Până acum am fi zis că  un fel de prudență economică, opusă iresponsabilității lui Ponta. Între timp, Gorghiu și Blaga au anunțat în Liga Aleșilor ... Locali elemente din programul de guvernare incluzând creșteri mari și probabil nesustenabile în administrație. Care este adevărul?

Apoi, noi pentru cine votăm când punem ștampila pe PNL. Bun, știm cine sunt co-președinții, dar toată lumea se întreabă dacă ei nu vor fi schimbați după alegeri.

Apoi, PSD. Social-democrații se pregătesc pentru Guvernare. Cum se pregătesc? Unde sunt ideile lor? Unde sunt oamenii pe care îi vor pune în posturi de ministru și secretar de stat? Apropo, cine este candidatul de premier?

Dacă mă gândesc bine, partidele cele mai transparente sunt ALDE și PMP. Măcar știm că programul lor este să își aducă liderii la putere.

Trist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.