Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Democrat din Republica Moldova anunţă organizarea de alegeri parlamentare anticipate

big-republica-moldova-sarbatoreste-22-de-ani-de-independenta

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Andrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului, a anunţat vineri de la sediul partidului că în Republica Moldova vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate, informează Radio Chişinău şi Agora.md, potrivit agerpres.ro.

Andrian Candu a acuzat oponenţii politici, blocul ACUM şi Partidul Socialiştilor (PSRM), că "s-au jucat cu ţara în aceste trei luni' şi prin acţiunile lor "au provocat alegerilor parlamentare anticipate".

El a amintit ca PDM a chemat la dialog Blocul ACUM, care a refuzat oferta şi nu a putut ajunge la un numitor comun cu Partidul Socialiştilor.

Andrian Candu a declarat ca PDM va căuta soluţii legale, astfel ca toate cheltuielile pentru alegerile parlamentare anticipate să fie achitate din bugetele partidelor parlamentare.

Totodată, premierul în exerciţiu Pavel Filip, prim-vicepreşedinte al PDM, a declarat ca executivul îşi va continua activitatea şi va administra problemele curente. El a dat asigurări că alegerile anticipate nu vor afecta achitarea salariilor şi pensiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.