Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist a pus ochii pe Primăria Craiova: Antonie Solomon vrea revanşa în faţa Olguţei Vasilescu

antonie solomon

Partidul Ecologist Român (PER) se pregăteşte de alegerile locale cu o "garnitură" de vedete. Nume consacrate în politică vor candida în mai multe judeţe. În Dolj, Primăria Craiovei este vizată de Antonie Solomon.

Antonie Solomon ar putea să o înfrunte pe Lia Olguţa Vasilescu, cea care şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PSD. Ar fi al doilea duel între cei doi. În 2012, când Solomon candida din partea UNPR, a fost învins de Olguţa Vasilescu. După opt ani, acesta vrea să-şi ia revanşa.

Antonie Solomon are 64 de ani. A fost în perioada 2001-2004 viceprimar al municipiului Craiova. În perioada 2004-2012 a deţinut două mandate de primar. În 2012, a fost ales senator.

*n acest moment, în sondaje, Partidul Ecologist Român are 2% la nivel naţional. Prin aruncarea în lupta electorală a unor nume cunoscute, cum sunt Antonie Solomon, Gabriel Berca, Teodor Niţulescu sau Mircia Gutău, PER speră la o prezenţă mai importantă în consiliile locale, în consiliile judeţene şi chiar la conducerea unor primării. Pe lista candidaţilor PER se numără vechi politicieni mai puţin activi în ultimii patru ani, dar şi personalităţi din mediul de afaceri, cu notorietate pe plan local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.