Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Ecologist susține solicitările Asociaţiei Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA) și solicită Guvernului un plan realist de gestionarea a situ

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist susține solicitările Asociaţiei Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA) și solicită Guvernului un plan realist de gestionarea a situaţiei românilor întorși acasă

Pandemia COVID-9 a generat venirea în țară a peste 1 milion de români, aflați la muncă în străinătate. O parte dintre aceștia vin din domeniul construcțiilor. Solicităm Guvernului să acorde o atentie sporită acestui segment de munca și să faciliteze integrarea lor pe piaţa muncii din România, prin recunoașterea documentelor de calificare a acestora, tinând cont că deficitul de forţă de muncă în acest domeniu ajunge la 500.000 persoane.

Este, poate, un moment unic de transformare a sloganurilor politice in fapte! Este momentul ca partidul de guvernământ cât și partidele ce formează majoritatea parlamentara să le ofere contextul mult promis celor ce le spuneau: “veniți acasă, frați romani”.

Libera circulație a persoanelor este unul dintre pilonii uniunii Europene, dar credem ca în acest moment, guvernul ar trebui să împiedice deztabilizarea pieței de munca interne și să asigure românilor un trai decent acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.