Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Turcescu a murit în faşă

partidul forta buna

Anunţat de iniţiatorul său, Robert Turcescu, drept un partid al internauţilor care au influenţat decisiv alegerile din 16 noiembrie, Partidul Forţa Bună a murit în faşă.

Vezi şi: Ofiter acoperit deconspirat isi face partid

Ţintind 50.000 de "like-uri" până pe 1 ianuarie, pentru a avea un punct de plecare solid, pagina de Facebook a partidului se zbate la 8000 de "like-uri" cu doar o zi înainte de trecerea în noul an. De altfel, la nici două săptămâni de la deschiderea paginii de Facebook "Partidul Forţa Bună", fostul jurnalist Robert Turcescu, autodeconspirat ca ofiţer al unui serviciu de informaţii, a renunţat la apelurile pentru "like-uri", folosind pagina doar pentru popularizarea propriilor idei.

Citeşte şi: OPINIE – Iohannis şi Forţa Bună a imposturii

Convins de eşecul propriei iniţiative de a coagula "forţa bună" de pe Facebook, Turcescu nu renunţă cu una, cu două la pretenţia de a dirija internauţii care l-au votat pe Iohannis. "Bun, deci cit mai asteptam? O luna, doua, trei, sase? Hai sa fixam un termen, ca sa nu ne injuram noi intre noi, zic! Omul a intrat in piine pe 21 decembrie, deja a facut o serie de gafe, daca ii tragem smetii se supara unii ca e prea devreme, daca inchidem ochii tipa altii ca nu vedem ce prostii face. Deci? Propuneri? Cam cum sa procedam si de cind?", se întreabă fostul jurnalist, pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.