Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Victor Ponta are europarlamentar

facebook.com
Laurentiu rebega Ponta

O postare de astăzi de pe pagina de facebook a europarlamentarului Laurențiu Rebega îl arată pe acesta împreună cu fostul premier Victor Ponta la conferința "Un viitor pentru Europa", organizată de Alianţa Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ACRE).

”Mă aflu la conferința Brussels Summit 2018 - A future for Europe organizată de ACRE. Nu este vorba doar despre conservatorism, este vorba despre viitorul Europei intr-un moment in care se manifestă nenumărate tendințe contradictorii. Mă bucur că printre cei care conferențiază se află și fostul prim-ministru al României Victor Ponta. Trebuie ca în viitorul Europei să existe și România!”, a scris pe contul său de socializare europarlamentarul român, care publică mai multe fotografii de la eveniment alături de Victor Ponta.

Victor Ponta, discurs la evenimentul care 'a scos-o din minţi' pe Macovei: 'Sunt foarte recunoscător că aţi avut curajul să mă invitaţi' (VIDEO)

Această postare confirmă zvonurile conform cărora Laurențiu Rebega se va alătura în mod oficial partidului Pro România, inițiat de Victor Ponta și de Daniel Constantin. Rebega este de altfel cel care s-a apropiat de conservatorii europeni, grup la care este în curs de aderare, așa cum a anunțat deja într-un editorial apărut în publicația EUobserver. În editorialul său, Rebega vorbește de viitorul mișcării Pro România, precum și de Victor Ponta și de Daniel Constantin, plus că apare la semnătură ca membru al noului partid.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.