Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul lui Dan Voiculescu ar putea fuziona cu ALDE

dan voiculescu

Format in iunie 2015 in urma ruperii Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu, Partidul Puterii Umaniste, sub conducerea europarlamentarului Maria Grapini ar urma sa revina in prim-plan in perioada urmatoare. Potrivit Hotnews.ro, organizatia s-ar putea apropia de ALDE condus de Calin Popescu-Tariceanu. Acest lucru s-ar intampla insa dupa ce din ALDE este indepartat Daniel Constantin si la conducerea partidului ramane doar Tariceanu. Maria Grapini a precizat pentru HotNews.ro ca partidul va avea o sedinta de birou executiv in care se va analiza "ce partide sunt pe piata" pentru a vedea ce drum ar putea sa ia PPU.

Ea a declarat ca nu a avut discutii cu lideri ai ALDE in acest sens si abia le-a cerut colegilor o situatie a partidelor, iar luni se va discuta pe aceasta analiza. "Sa vedem ce este pe piata partidelor" a spus ea. Eurodeputata a exclus insa o alianta cu PSD sau PNL.

Grapini a declarat ca PPU are in acest moment 21 de filiale din tara, iar targetul era ca pana la sfaristul anului sa fie infiintate in toate judetele. Pana acum nu a avut loc un Congres in care sa se aleaga o conducere a partidului.

Citeste si: Ministrul Justiției DEZVĂLUIE motivul vizitei ambasadorului SUA înainte de discuția cu Kovesi

Aceasta a mai adaugat ca a inceput sa mearga in filiale in weekend, una sau doua in fiecare sfarsit de saptamana.

Intrebata daca ar vedea posibila o fuziune cu ALDE, Grapini a raspuns ca nu intelege clar ce este ALDE, facand referire la fuziunea dintre PLR al lui Tariceanu si partidul Conservator al lui Daniel Constantin. "Eu am avertizat de atunci (in privinta lui) Daniel Constantin. PLR intelegeam ce e, ALDE nu mai inteleg" a mai spus Grapini.

Amintim ca, in iunie 2015, in contextul congresului de fuziune PC-PLR, europarlamentarul Maria Grapini a anuntat ca demisioneaza din partidul fondat de Dan Voiculescu. Grapini l-a acuzat pe presedintele PC, Daniel Constantin, ca a acaparat partidul si ca este responsabil de disparitia acestuia prin decizia de unificare cu PLR (gruparea reunita in jurul lui Calin Popescu Tariceanu), relata atunci Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.