Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache pregătește primul congres

maniu mihalache

Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache, înființat la începutul anului 2017 de țărăniștii care nu sunt de acord cu actuala conducere a PNȚCD, s-a întâlnit sâmbătă, 27 mai, la Brașov, pentru a discuta despre un viitor congres.

„Avand in vedere criza acuta de credibilitate si de eficienta in planul gandirii si actiunii politice national-taraniste din ultimii ani, din cauza imposturii flagrante reprezentate de actuala conducere a PNTCD, partid care a fost condus altadata de personalitati politice de exceptie Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, am decis demararea unui nou proiect politic.

Astazi, 27 mai 2017, ne-am intalnit la Brasov, un loc simbolic al rezistentei anticomuniste romanesti, reprezentanti din 25 de organizatii national-taraniste judetene, la convocarea formatiunilor civice si politice semnatare si am hotarat sa subscriem la noul proiect politic PNT Maniu Mihalache.

Am hotarat convocarea unui Comitet National de Conducere care sa organizeze primul congres al partidului unde ii chemam alaturi de noi atat pe militantii partidului cat si pe toti romanii care doresc sa participe la un proiect politic national si consecvent proeuropean.

Avem datoria sa cinstim momentul aniversar al Centenarului Marii Uniri, incununare a luptei neobosite a lui Iuliu Maniu. Este momentul sa ne unim si sa actionam!”, se arată într-un comunicat semnat de Doru Radosav, Asociatia Initiativa Transilvana Iuliu Maniu. Andrei Dimitriu, Asociatia Clubul National Taranist –PNTCD, Anca Zlatescu, Fundatia Iuliu Maniu -Ion Mihalache. Radu Rizescu, PNTCD Congres 16 mai 2015, Mihai Grigoriu, Partidul National Taranesc Maniu-Mihalache.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.