Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul National Liberal da "lovitura" in Republica Moldova

Inquam Photos/ Octav Ganea
Maia Sandu Klaus Iohannis
Maia Sandu, președinte ales al Republicii Moldova, a declarat că Partidul Acțiune și Solidaritate, din care încă face parte până la preluarea oficială a mandatului de șef al statului, susține Partidul Național Liberal la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie în România.
În contextul alegerilor legislative care au loc duminică în România, Maia Sandu a fost întrebată într-o conferință de presă care este poziția sa față de acest scrutin și pe cine susține în cursa electorală.
”În Republica Moldova locuiesc mulți cetățeni care au și cetățenia României și îndemnul meu este să meargă la vot, să se protejeze, să își pună mască și să respecte toate regulile de protejare, dar să meargă la vot. În raport cu susținerea în aceste alegeri, eu încă câteva săptămâni sunt parte a Partidului Acțiune și Solidaritate și vă amintesc că PAS face parte din aceeași familie europeană, din Partidul Popular European, împreună cu PNL și, în mod firesc, PAS, noi, susținem PNL în aceste alegeri”, a răspuns Maia Sandu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.