Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Puterii Umaniste, replică pentru tinerii Laufer și Coita: Au ales să iasă din anonimat prin scandal și limbaj agresiv și injurios

daniel ionascu

Conducerea PPUsl, prin președintele executiv, Daniel Ionașcu, replică dur la acuzațiile celor doi co-președinți ai PSL (Platforma Social-Liberală), Ilan Laufer și Alexandru Coita, care au acuzat partidul fondat de Dan Voiculescu și pe el în persoană de mașinării prin care să le blocheze înscrierea partidului lor în Registrul Partidelor Politice.

Daniel Ionașcu susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că este normal ca orice formațiune politică să încerce să își protejeze denumirea pentru a preveni confuzia în rândul electoratului și susține că acest lucru se întâmplă deoarece fondatorii PSL au încercat să folosească părți importante din denumirea PPUSL. Liderul umanist deplânge în final modul în care cei doi au înțeles să își rezolve problema ”ieșirii din anonimat”:

”În calitate de președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și de avocat, consider că este absolut necesar și legitim ca o formațiune politică să își protejeze denumirea, pentru a preveni confuzii în rândul electoratului. Orice persoană cu o minimă pregătire democratică și juridică înțelege acest principiu elementar. Iar cei care încearcă să folosească părți esențiale din denumirea PPUSL și ne atacă pe noi că ne protejam brandul politic, comit, intenționat sau nu, o eroare evidentă.

Și încă ceva: regret sincer că persoane tinere, aflate la începutul unei cariere politice (pe care le-o doresc cât mai plină de împliniri) aleg să iasă din anonimat pe calea strâmbă a scandalului și a limbajului agresiv și injurios.”, susține Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPUsl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.