Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul România Mare s-a reînscris cu acte în regulă în Registrul Partidelor Politice

PRM

După lungi procese s-a lămurit situația conducerii PRM. Conducerea Partidului România Mare a transmis sâmbătă un mesaj pentru toți membrii și simpatizanții formațiunii că a finalizat, cu succes, toate demersurile juridice ce au vizat contestarea legitimității actualei conduceri. Prin urmare Partidul România Mare prin decizia justiției a fost reînscris cu acte în regulă în Registrul Partidelor Politice

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

„Informăm, pe această cale, că în fruntea PRM, la Congresul al-VI-lea a fost ales președinte dl. Iovici Teodor Victor, acesta împreună cu cei 53 membrii ai Biroului Permanent al PRM urmând să exercite conducerea strategică și operativă a partidului în următorii 4 ani.

Conducerea Partidului România Mare reafirmă atașamentul necondinționat la valorile patriotismului, stângii progresiste, europene și euro-atlantice, dorind să redevină un actor politic serios și credibil pe scena politică românească.

Având în vedere actuala situație, marcată de evoluții complexe, România are nevoie de o nouă clasă politică total diferită de cea actuală și care să aibă ca obiectiv major și primordial apărarea valorilor constituționale ale statului, drepturile, libertățile și interesele fundamentale ale cetățenilor ei.

România ante omnia !

În acest scop, îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică direcționat către nevoile legitime ale cetățeanului și nu către necesitățile patrimoniale ale politicienilor care au adus, din păcate, România în poziția în care este astăzi - un stat sărac, măcinat de cele mai agresive forme de corupție, incapabil să asigure nevoile minimale ale cetățenilor săi”, a transmis PRM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.