Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova pierde un deputat. Igor Grosu: Onorabil era să-și depună mandatul, dar asta e voia boierilor

Parlamentul Republicii Moldova
Parlament Moldova

Partidul Socialiștilor rămâne fără un deputat. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a anunțat despre excluderea lui Gaik Vartanean din fracțiune, conform deschide.md.

În cadrul ședinței de azi a Parlamentului, Vartanean a declarat că își va continua activitatea în calitate de „deputat independent”.

„Voi fi dispus să susțin oricare lege în beneficiul țării, economiei țării, care vin atât de la opoziție, cât și de la majoritatea parlamentară”, a declarat el.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba, a declarat că a sperat că în actuala legislatură nu vor exista transfugi.

„Din păcate, nu a fost să fie. Avem o rândunică, nu știu dacă e prima sau câte se mai pregătesc. Domnule Vartanean, eu cred că explicația dumneavoastră este insuficientă. Societatea trebuie să cunoască motivele pentru care ați decis această mișcare destul de bizară și cu care ne-am obișnuit în parlamentele trecute mult prea des. Sunteți primul transfug, felicitări cu asta și felicitări, domnul Ceban (primarul capitalei, Ion Ceban - nota red.), cu această achiziție”, menționat parlamentarul.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că acesta trebuia să-și depună mandatul.

„Onorabil era să-și depună mandatul și să vină altcineva. Dar, mă rog, asta e voia boierilor. Faceți, ce vreți”, a spus speakerul.

De menționat că PSRM a anunțat miercuri despre faptul că deputatul Gaik Vartanean părăsește formațiunea și se alătură echipei Mișcării Alternativa Națională, lansate de primarul capitalei, Ion Ceban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.