Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAS, convins că Dodon urmează să cumpere 70.000 de voturi la alegeri

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) este convins că Igor Dodon (unul dintre liderii blocului electoral al comuniştilor şi socialiştilor) intenţionează să cumpere 70 000 de voturi la alegerile din 11 iulie.

Potrivit Infotag, candidatul la funcţia de deputat din partea PAS, Sergiu Litvinenco a spus acest lucru marţi în cadrul unei conferinţe de presă, referindu-se la "informaţii sigure", transmite Știri.md.

"Este vorba de 70 de mii de voturi, câte 25 de dolari pentru fiecare. Aceasta este cea mai mare fraudă electorală. Vorbim despre 5% din voturi, ceea ce înseamnă şapte mandate suplimentare pentru Dodon", a calculat el.

Litvinenco spune că totul va fi organizat prin "cumpărarea masivă a alegătorilor din Transnistria".

În acest sens, Litvinenco a solicitat CEC să adopte o decizie care interzice transportul alegătorilor, aşa cum s-a procedat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020.

Potrivit candidatului la funcţia de deputat Olesea Stamate, CEC a încercat deja de mai multe ori să includă această problemă pe ordinea de zi, dar nu sunt suficiente voturi, votează doar patru din cei nouă, în timp ce sunt necesare cinci voturi.

"Arhitectul tuturor acestor lucruri, desigur, este Maxim Lebedinschi (secretarul CEC -"I."), omul lui Dodon", a spus ea, îndemnând membrii CEC să adopte o hotărâre în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.