Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Păsări și pești morți, în parcul Bordei

Parcul Bordei

Mai mulți pești și 10 rațe decedate au fost descoperite, marți, pe malul lacului Bordei din București. Potrivit Municipalității, deocamndată nu se știe cauza morții păsărilor și a peștilor, urmând ca rezultatele analizelor să fie gata peste o săptămână, conform mediafax.

„Peștii și rațele decedate au fost ridicate de către reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare, urmînd ca rezultaele analizelor care vor arăta cauzele morții păsărilor și peștilor vor fi gata peste apoximativ o săptămână”, a declarat, pentru agenția MEDIAFAX, reprezentanții Primăriei Municipiului București.

În urmă cu câteva zile, PMB informa populația cu privire la faptul că în parcul Herăstrău (care este lipit de Bordei și comunică prin aceeași apă curgătoare – n.r.) au fost împrăştiate pe alei şi pe spaţiul verde grăunţe otrăvitoare din capcanele pentru şobolani.

„Primăria Capitalei atrage atenţia cetăţenilor care trec prin parcurile Regele Mihai, (fost Herăstrău) şi Cişmigiu, că persoane necunoscute au împrăştiat pe spaţiul verde şi alei grăunte otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii şobolanilor, extrem de periculoase pentru copii şi animale. Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor. Menţionăm că angajaţii ALPAB au strâns toate capcanele care fuseseră sparte, au anunţat firma de pază şi Poliţia Locală să-şi intensifice acţiunile de patrulare şi verifică în continuare aleile şi spaţiile verzi din parcurile mai sus menţionate”, au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.