Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pasiunea pentru vecina lui i-a adus dosar penal: A făcut peste 160 de filmări cu ea

Un bărbat de 56 de ani din comuna Șopârlița, județul Olt, a fost reținut și cercetat pentru hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe, după ce și-a filmat o vecină din sat de peste 160 de ori, atât acasă, cât și la serviciu și a distribuit imaginile. Bărbatul a și agresat-o pe femeie, anunță Mediafax.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, județul Olt, l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Șopârlița, județul Olt, acuzat că a făcut peste 160 de filmări cu vecina sa, o feneie în vârstă de 50 de ani.

Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în care se fac cercetări pentru infracțiuni de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale în cursul zilei de sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.