Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pățanie ca în filme: Un șofer s-a dat jos ca să-l bată pe altul și a uitat să tragă frâna de mâna, iar mașina s-a oprit într-un semafor! A venit poliția

Politia Română
politia

Doi șoferi s-au șicanat în trafic, miercuri seara, pe o stradă din Craiova, județul Dolj, fiind nevoie de intervenția Poliției.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat în urma unei șicanări în trafic, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

În urma verificărilor polițiștilor, s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o șicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani și un alt bărbat de 40 de ani.

„Cel de 40 de ani a pătruns pe contrasensul străzii A.I. Cuza și a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frâna de mână. Autoturismul s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă. Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani”, spun polițiștii.

Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Agresorul a primit două amenzi în valoare de 2.175 de lei.

De asemenea, în cauză, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând că la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.