Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patinaj artistic: Francezul Adam Siao Him Fa, lider după programul scurt la Campionatele Europene

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare
Cu un scor de 96,53 puncte, Siao Him Fa a reuşit să-şi îmbunătăţească recordul personal, mai ales datorită celor două sărituri cvadruple pe care le-a efectuat foarte bine.

Înaintea programului liber de vineri, recentul campion al Franţei are un avans confortabil de peste zece puncte faţă de primul său urmăritor, italianul Matteo Rizzo (86,46 puncte).

Letonul Deniss Vasiljevs (84,81 puncte) ocupă locul al treilea, însă la o diferenţă de un singur punct faţă de ocupantul locului al patrulea, francezul Kevin Aymoz (83,75 puncte).

În absenţa campionului en titre, rusul Mark Kondratiuk, suspendat din cauza războiului din Ucraina, concursul masculin este mai deschis ca niciodată.

Surpriza a venit din partea vicecampionului continental Daniel Grassl (Italia), clasat pe un modest loc opt, din cauza unui cvadruplu lutz nereuşit în debutul programului său.

În prima zi a Campionatelor Europene de la Espoo a avut loc şi programul scurt al concursului rezervat perechilor, în care cea mai bună evoluţie a avut-o perechea italiană compusă din Sara Conti şi Niccolo Macii (70,45 puncte), urmaţi de cuplurile germane Annika Hocke/Robert Kunkel (67,08 puncte) şi Alisa Efimova/Ruben Blommaert (62,77 puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.