Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patriarhia, mesaj după cutremurul din Albania: Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor decedați

Patriarhia Romana

Reprezentanții Patriarhiei Române informează că transmit, din partea clerului și a credincioșilor, un mesaj de solidaritate Bisericii Ortodoxe din Albania după cutremurul de marți dimineață. „Ne rugăm pentru odihna sufletelor celor decedați și însănătoșirea celor răniți”, mai transmite Patriarhia.

„În semn de sinceră compasiune cu toţi cei afectaţi de cutremurul care a avut loc astăzi, 26 noiembrie 2019, în Albania, Patriarhia Română transmite Bisericii Ortodoxe din Albania şi întregului popor albanez un mesaj de solidaritate din partea clerului şi a credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române. În faţa tragediei provocate de cutremurul care a rănit sute de oameni, a curmat mai multe vieţi omeneşti şi a provocat mari pagube materiale, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea celor răniţi”, informează Patriarhia Română, printr-un comunicat.

Citește și: Fetiţa de 7 ani pentru care 'se bat' două familii a dispărut din spital

Cel puțin 14 persoane au murit, iar alte 600 au fost rănite în urma cutremurului de 6,4 grade, produs marți dimineață în Albania, în apropierea capitalei Tirana, a informat Ministerul Apărării, relatează site-ul agenției Associated Press.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.