Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrick Ekeng a fost înmormântat la Yaounde

Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a fost înmormântat, duminică, la Yaounde.

Vezi și: EXCLUSIV - DEZVĂLUIRI din sondajele INTERNE ale PNL

La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane, printre care şi ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Mpatt.

”Nimeni nu poate lua viața fiului meu, altul decât Dumnezeu care l-a creat. Dumnezeu mi l-a dat pe Patrick, acum el l-a luat departe. Sunt mândră că  am avut un fiu ca el”, a spus mama lui Ekeng, Celine.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, sicriul cu trupul neînsufleţit al sportivului camerunez a fost depus la Palatul Sporturilor din capitala Camerunului.

Untitled

Cortegiul funerar a fost primit de fani, familie şi prieteni care l-au omagiat, oferind momente emoţionante. ”Patrick Ekeng Ekeng, un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihneşte-te în pace”, a fost mesajul cu care fanii l-au întâmpinat pe Ekeng.

1

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului Dinamo- FC Viitorul 3-3. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.