Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patrick McEnroe o nimicește pe Simona Halep: Ea nu spune că nu a luat drogul! Nu e o victimă

patrick mcnroe

Fostul jucător american de tenis Patrick McEnroe s-a pronunțat recent cu privire la rezultatele pozitive la dopaj ale Simonei Halep, în cadrul unui podcast pe care îl găzuiește.

După anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă, numită Roxadustat, în timpul US Open, McEnroe, în podcastul său - Holding Court with Patrick McEnroe, și-a expus părerea despre acest scandal.

Citește și: Video - Sorin Ovidiu Vîntu a izbucnit: Simona Halep e o victimă a nevestei actualului ei antrenor

Jucătorul retras din activitate, actualmnte comentator de tenism a remarcat că, în ciuda calităților ei personale și profesionale, Simona Halep nu poate argumenta că nu a consumat o substanță ilegală. El a mai subliniat că Simona Halep nu a pus la îndoială rezultatul în sine.

"Din câte o cunosc, (ea) a fost o persoană extrem de politicoasă și drăguță, dar, acest lucru nu este pus în discuție atunci când vine vorba de faptul că a consumat sau nu droguri. Ea nu spune că nu a luat drogul. Cel puțin în comentariul ei, ea spune că nu a luat niciodată, cu bună știință, vreo substanță interzisă", a spus el.

McEnroe a menționat, de asemenea, speculațiile în curs de desfășurare potrivit cărora cineva, fără ca Simona Halep să știe, i-ar fi putut da substanța ilegală. El a spus că, într-un astfel de scenariu, deși un test pozitiv ar rămâne, românca ar putea obține o pedeapsă redusă.

"Cineva i-ar fi putut da vitamine, chestii de recuperare care sunt legale și apoi, posibil să îi fi dat ceva care era, de asemenea, ilegal, așa că, evident, sportiva trebuie să fie foarte conștientă de acest lucru. Să spunem, de dragul discuției că, asta s-a întâmplat. Atunci, este tot un test pozitiv. Acum, dacă se dovedește cumva că cineva i-a dat și ea nu știa despre asta, poate că asta ar putea face ca orice interdicție pe care o primește, să nu fie la fel de gravă", a spus el.

Patrick McEnroe a fost în cele din urmă de părere că Halep nu poate fi considerată o victimă și că ar fi trebuit să fie mai responsabilă.

„Nu cred că ar trebui să spunem că Simona, în acest caz, este o victimă", a adăugat el. „Trebuie să fii, ca sportiv, responsabil. Este o femeie matură. Este o jucătoare de tenis cu mari succese de-a lungul carierei sale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.