Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cehul care a marcat cel mai frumos gol de la Euro 2020 a intrat direct în istorie: Patrik Schick a stabilit un nou record / VIDEO

www.by433.com
Euro 2020 logo

Al doilea gol al atacantului Patrik Schick în meciul de luni Cehia - Scoţia (2-0), din Grupa D a turneului final EURO 2020, a fost marcat de la 45,5 metri, fiind reuşita de la cea mai mare distanţă din istoria competiţiei din anul 1980, de când există astfel de măsurători, a indicat statisticianul Opta, potrivit Agerpres.

Pe Hampden Park din Glasgow, în primul său meci din Grupa D a EURO 2020, Cehia s-a impus prin ''dubla'' lui Patrik Schick din minutele 42 şi 52, al doilea gol fiind favorit la ''golul turneului''. Schick surprinzându-l pe portarul David Marshall cu un lob de la 50 de metri, după un şut blocat al lui Hendry. Pentru atacantul lui Bayer Leverkusen a fost al 13-lea gol în 27 de apariţii la naţională.

După meci, Schick a declarat, potrivit BBC: "Primul meci este atât de important şi suntem bucuroşi că am câştigat această partidă. Este întotdeauna greu să joci împotriva noastră, fiindcă avem mulţi jucători foarte muncitori. Scoţia a fost un adversar puternic, însă noi am fost pregătiţi. Am văzut că portarul era ieşit, am verificat şi în prima repriză. M-am gândit că poate se va ivi această situaţie. Ştiam că iese mult, aşa că atunci când a venit mingea, m-am uitat repede unde era şi a fost un gol frumos. Va fi puţin diferit împotriva Croaţiei, însă ne vom pregăti."

Selecţionerul Cehiei, Jaroslav Silhavy, a salutat "geniul" lui Schick, despre care a scris că a marcat un gol "de pe altă lume", transmite DPA.

Duminică, Anglia a învins Croaţia cu 1-0, în primul meci al grupei, pe Wembley.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.