Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronatele de pe litoral lansează programe de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia

Orase care inspira
Mamaia

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon "Weekend la Constanţa/City break la Constanţa", pachetele urmând să fie disponibile în câteva săptămâni în agenţiile de turism din toată ţara.

"Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea. În plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării", a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei remis joi AGERPRES, preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul.

Programul va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia şi va fi disponibil în agenţii de turism peste câteva săptămâni, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 - 15 iunie 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.