Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, despre transferul lui Andrei Miron la FCSB: 'Actele nu sunt semnate'

libertatea.ro
valeriu iftime

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că încă nu au fost semnate actele transferului lui Andrei Miron la FCSB, anunță MEDIAFAX.

Iftime a spus, la Digi Sport, că va adăuga o clauză în contract conform căreia Miron va trebui să dea tot ce poate în meciurile în care va mai evolua la Botoșani: ”Eu cred în capacitatea acestui copil de a-și trata cu seriozitate șansa. Dacă el nu va da totul la Botoșani, atunci nu-i voi da drumul. Îi pot pune această clauză în contract. Actele nu sunt semnate. Am discutat azi cu domnul Becali și am discutat acest subiect chiar de față cu jucătorul. La telefon, ce-i drept. Chiar i-am spus domnului Becali că sper ca Miron să nu trateze superficial aceste meciuri pe care le va mai juca la Botoșani”.

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

”Miron înțelege gestul pe care l-am făcut noi, pentru că mai avea un an și jumătate la mine, dar voia o altă provocare. Botoșaniul nu va câștiga nimic acum din acest transfer, va câștiga abia din viitorul transfer. Miron este un tip deosebit. El a rămas puțin nedumerit după plecarea lui Burcă. Noi consideram că Burcă e după Miron, așa consideram, așa apreciau toți pe aici. Ceva s-a întâmplat cu el, a intervenit puțină frustrare. Pe ideea că <>. Asta a fost problema lui”, a mai spus finanțatorul lui FC Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.