Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul Craiovei visează la titlu - Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, are planuri mari cu echipa în sezonul următor. Promite că vor veni jucători de valoare şi va formaţia condusă de el va fi o adversară de temut în lupta la titlu. Rotaru a vorbit şi despre situaţia lui Corneliu Papură.

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul Craiovei şi lupta la titlu rămâne deschisă în Liga 1 Betano. Oltenii nu mai au şanse la locul secund şi încep deja să se pregătească pentru stagiunea următoare. ”Suntem trişti pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Ambele echipe şi-au dorit, au jucat, din păcate nu a fost să fie pentru noi. Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova – Viitorul şi Craiova – FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici. La anul vom fi mai puternici, dar acum ne batem pentru locul 3”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport. În ciuda rezultatelor nu prea bune de la instalarea lui Papură şi a jocului mai puţin ofertant din mandatul lui Mangia, patronul nu este supărat.

”Corneliu Papură e primul antrenor crescut de U Craiova. A crescut, a antrenat echipa a doua. Nu ştiu dacă va reuşi, dar este crescut de noi. Pe el i l-am recomandat în urmă cu şapte luni lui Dani Coman la Astra. Fotbalul lui e un fotbal care place. U Craiova are antrenor şi pentru următorul sezon. Banii pe Mitriţă nu s-au încasat încă, se vor încasa în următorii doi ani. Nu s-a scos niciun ban din cont. Universitatea e singurul club din România care are cinci milioane de euro în cont”, a încheiat Rotaru.

Rezultateul de duminică seara o plasează pe FCSB la două puncte în spatele lui CFR Cluj, dar ardelenii nu au disputat meciul din această etapă. Partida lor este programată luni, împotriva Astrei Giurgiu. Pentru a mai spera la titlu, FCSB trebuie să câştige ultimele două etape din play-off, iar CFR să ia cel mult 3 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.