Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul de la Csikszereda sfidează ultrașii din România: Niște anonimi își bagă nasul unde nu le fierbe oala

meci csiksereda

Patronul celor de la Csikszereda îi sfidează pe liderii galeriilor de fotbal din România, cei care au protestat public și au cerut FRF să nu permită desfășurarea unui meci între selecționata Ținutului Secuiesc și naționala de juniori a Ungariei. Szondi Zoltan susține că nu înțelege de ce își bagă nasul niște ”anonimi” și arată că a cerut FRF de trei luni să trimită o selecționată de juniori a României pentru inaugurarea stadionului din Miercurea Ciuc.

Citește și: ULTIMA ORĂ Peluzele celor mai importante galerii anunță că 'ne vom apăra țara cu toate forțele posibile': Cer anularea meciului Ungaria U18 - Ținutul Secuiesc

”Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. În România toată lumea se pricepe la treaba altora. Aceste galerii, pe mine nu m-au contactat. Eu nu citesc presa din România.

Toată lumea a fost mulțumită, în afară de voi (n.r. – presa) și de câțiva suporteri anonimi”, susține Zoltan.

Patronul de la Csiksereda susține că a cerut FRF de trei luni să trimită o selecționată de juniori a României.

”Noi ne-am rugat 3 luni la FRF să trimită o selectionată Under pentru a inaugura cu un meci România – Ungaria. De ce nu a vrut FRF, nu înțeleg. Au greșit că nu ne-au anuntat din timp. Au tărăgănat răspunsul, ne-au zis cu 3 zile înainte de meci.

Dacă ziceau cu 3 luni înainte, era altceva. Au tergiversat problema până in ultimul moment, iar în ultimele zile au zis că nu se poate. Ungaria a confirmat și le-a trebuit un adversar. Si am trimis echipa noastră.

Pentru a fi un amical bun, ne-am chemat jucătorii de la Puskas, de la Sepsi. Cu cateva zile înainte, FRF ne-a zis că s-a consultat cu FIFA si nu putem juca cu numele de Ținutul Secuiesc. Așa că am decis să jucăm cu numele Csikszereda.

Prima bază s-a deschis in 2014 cu un meci România U16 – Ungaria U16 și nu s-a mai supărat nimeni.”, a sublianiat Zoltan, într-o intervenție la Pro Arena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.