Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul de la FC Botoșani, ieșire INCENDIARĂ: CFR Cluj FURĂ! Arbitrul este întâi prost, după aia e hoț!

libertatea.ro
valeriu iftime

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a atacat cu duritate pe centralul Vasile Avram care a condus meciul cu CFR Cluj, afirmând că arbitrul este "hoţ" şi "prost" şi că formaţia ardeleană "fură". El l-a făcut ţigan pe jucătorul său, francezul Hamidou Keyta.

Citește și: Ludovic Orban, declarație controversată: 'i-a rămas mică' Constituția

"Nu e o greşeală de arbitraj. E o hoţie fără doar şi poate. Hoţie, nu e prostie. Că de prost, e prost sigur. Acel 11 metri e inventat. Prostia e prostie, se vede, după care faultul pe care îl face marele fotbalist Burcă la Keyta nu e măcar de galben? Mă dezgustă pur şi simplu. (n.r. - despre un posibil henţ în careul Botoşaniului înainte de faultul care a dus la penalti) Dă henţ, de ce nu dai henţ? Tocmai de aceea e prost, că nu a văzut. După aia e hoţ. Întâi e prost, că nu vede, după aia e hoţ. Sunt dezgustat. Să facă Avram cu ăştia fotbal! Clujul fură, încearcă să facă orice... (n.r. - despre duleul Burcă - Keyta) Burcă are piciorul pe tibia ţiganului, pardon, a lui Keyta. (n.r. - CFR) Îi bate cu arbitrul (n.r. - pe FCSB) şi o să fie un tărăboi... Apoi o să fie la Craiova care pe care, care a plătit cel mai bine arbitrul. Nu mai vreau să aud de fotbal măcar o săptămână, să mă calmez", a declartat Iftime, la Digi Sport.

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

A marcat: Deac '41 (p).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.