Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul echipei FC Botoșani spune că Andrei Chindriş va evolua la Mouscron

libertatea.ro
valeriu iftime

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat, joi, că fundaşul Andrei Chindriş va fi transferat la formaţia belgiană Mouscron, potrivit news.ro.

"Jucătorul nu a semnat, el este la loctul naţional (n.r. - de tineret) acum. Din acest motiv, lucrurile sunt puţin îngheţate pentru câteva zile, după care cred că va pleca acolo. Cererea nostră a fost acceptată în cele din urmă, dar nu am semnat nimic. Nu e semnat nimic semnat între noi şi club, nici Andrei nu a semnat contractul lui. Dar are un contract bun acolo, l-a negociat", a declarat Iftime, la ProX.

Citește și: SURSE Soția fostului colonel SRI, în prezent FUGAR, Daniel Dragomir a dat cu subsemantul la Serviciul de Probațiune după revenirea în țară

În vârstă de 21 de ani şi dorit şi de FCSB, Chindriş a mai evoluat la U Cluj, Academica Clinceni şi CS Ştiinţa Miroslava.

Mouscron ocupa locul 7 în prima ligă belgiană, în momentul în care ediţia trecută a campioantului a fost oprită definitiv, în aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.