Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, despre jucătorul Hervin Ongenda: 'E pariul meu, pariul nostru, al Botoşaniului şi sper să nu fi dat greş'

Hervin Ongenda

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, marţi, că jucătorul Hervin Ongenda (foto) va reveni la FC Botopani, după ce s-a despărţit de Chievo Verona.

"Ongenda a revenit la noi. E un jucător foarte talentat. Dacă îi rezolvăm problema de comportament şi de concentrare asupra acestui sport minunat el poate deveni un fotbalist foarte util pentru Botoşani şi nu numai. Sper să se pună din nou pe picioare şi să joace la adevărata lui valoare, la cât cred eu că poate şi după aceea să-l vindem vara anului viitor. Arată minunat, arată perfect. Marius l-a văzut, ţine foarte mult la el, avem nevoie de copii din aceştia inteligenţi, care pot să rezolve cu pase inteligente jocul. E pariul meu, pariul nostru, al Botoşaniului şi sper să nu fi dat greş", a declarat Iftime, la Digi Sport, potrivit News.ro.

În acelaşi timp, Reagy Ofosu va pleca la Konyaspor, echipă din prima ligă turcă.

"Reagy Ofosu pleacă de la mine. Are o ofertă din Turcia, din Liga I, pe un salariu dublu ca al meu, 20.000, ceva de genul şi e clar că pleacă de la mine. Şi eu trebuie să-i dau drumul, mai ales că în iarnă devine jucător liber. L-am dat cu câteva sute de mii de euro, acolo, o sută, două, nu e mare lucru, dar e un câştig pentru club, e un câştig pentru copil, că a venit liber la mine, că nu avea angajamente. Am pus şi eu un procent la viitoarea vânzare să mă leg de copil şi sper să fie bine", a precizat Iftime.

Hervin Ongenda, 25 de ani, a fost transferat, în ianuarie, de FC Botoşani la Chievo Verona. Atacantul juca la FC Botoşani din iunie 2018 şi avea contract până la 30 iunie 2020.

Atacantul cu cetăţenie germană şi ghaneză Reagy Ofosu, 29 de ani, a venit la Botoşani în vara anului 2019, după a mai jucat în Spartak Trnava (Slovacia), NK Istra (Croaţia), NEC Nijmegen (Olanda) şi Grödig (Austria).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.