Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru adolescenţi care i-ar fi sustras telefonul mobil şi aproximativ 2.000 de lei unui bărbat din Brașov au fost prinși de jandarmi

news.ro
politia

Patru adolescenţi care i-ar fi sustras, în noaptea de vineri spre sâmbătă, telefonul mobil şi aproximativ 2.000 de lei unui bărbat, pe stradă, în municipiul Braşov, au fost depistaţi la numai câteva minute de o patrulă de jandarmi, sesizată de dispeceratul 112.

Conform reprezentanţilor IJJ Braşov, cei patru minori ar fi profitat de neatenţia bărbatului, în timp ce acesta stătea pe o bancă dintr-o staţie de autobuz.

"În această noapte, pe timpul misiunii de menţinere a ordinii publice, patrula de jandarmi aflată în serviciu a fost informată de către dispeceratul colegilor poliţişti de faptul că un bărbat semnalează că, în staţia de autobuz "Patria" din municipiul Braşov, i-a fost sustras telefonul, dar şi o sumă de bani de aproximativ 2.000 lei. Jandarmii s-au deplasat de urgenţă în zona indicată şi, în baza semnalmentelor primite de la bărbat, au început căutările în vederea identificării presupuşilor făptuitori. În aproximativ 30 de minute şi la o distanţă de aproximativ 3 km, în apropierea unei benzinării din zona Gării Braşov, colegii noştri au observat un grup de patru persoane care corespundeau descrierii şi a căror prezenţă acolo nu se justifica la acea oră", a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate, "în urma discuţiilor avute" şi după ce asupra celor patru tineri au fost găsite o serie de obiecte, "au rezultat indicii temeinice că aceştia sunt autorii furtului, fiind întocmite documentele în vederea continuării cercetărilor de către organele competente".

Reprezentanţii IJJ Braşov au subliniat că în perioada sărbătorilor, efective sporite ale inspectoratului sunt prezente în toate zonele din municipiul reşedinţă şi din alte localităţi, "pentru a preîntâmpina şi pentru a descuraja producerea oricăror fapte antisociale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.