Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru autovehicule și un microbuz cu pasageri, au rămas blocate într-un pasaj, la Târgovişte, din cauza ploii torenţiale

furtuna craiova

Trei autoturisme şi un microbuz cu persoane au rămas blocate, marţi seară, într-un pasaj rutier din municipiul Târgovişte după ce zona a fost inundată în urma unei ploi torenţiale. Autovehiculele au fost scoase de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pasajul de la Romlux din municipiul Târgovişte a fost inundat, marţi seară, după o rupere de nori. Patru autovehicule au rămas blocate în apă, între acestea numărându-se şi un microbuz cu persoane, conform News.ro.

"Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au acţionat pentru scoaterea persoanelor din apă. Şoferul microbuzului a suferit un atac de panică şi a fost asistat medical de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Zona Romlux nu este singura afectată de ploile torenţiale. În Târgovişte, pe strada Matei Basarab, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar.

Tot la Târgovişte, au fost inundaţii pe străzile Milionara, Magrini şi Oltului, însă zone inundate au fost şi în localităţile Româneşti, Mogoşani, Mătăsaru, Valea Voievozilor. În localitatea Jugureni un copac a fost doborât de vânt, iar la Gura Şuţii rafalele au smuls bucăţi dintr-un acoperiş. În satele Braniştea şi Cojocaru din comuna Mogoşani mai mulţi stâlpi au căzut la pământ. Marţi seară, 10 echipaje cu peste 30 de pompieri acţionează pentru limitarea efectelor furtunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.