Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbați care au snopit în bătaie un șofer în trafic au fost reținuți în Caracal

politie bun

Patru bărbaţi, cu vârste între 23 şi 30 de ani, implicaţi într-un conflict în trafic pe o stradă din municipiul Caracal, au fost reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au informat sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Conflictul s-a produs în seara de 18 februarie, din primele cercetări reieşind că un bărbat în vârstă de 34 de ani, aflat într-o maşină ce a fost blocată în trafic de un alt autovehicul, a fost agresat de mai mulţi bărbaţi.

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat că doi bărbaţi, aflaţi într-un autoturism, ar fi fost blocaţi în trafic de un alt autoturism, din care ar fi coborât mai multe persoane, iar, ulterior pasagerul autoturismului blocat în trafic, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost lovit, în zona capului, de un tânăr, în vârstă de 23 de ani şi de alte persoane neidentificate. Totodată, ar fi fost provocate distrugeri şi autoturismului în care cei doi bărbaţi se aflau", a precizat sursa citată.

Bărbatul de 34 de ani a necesitat îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal.

În urma cercetărilor poliţiştii au identificat alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, bănuiţi de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Toate cele patru persoane bănuite că au fost implicate în conflict au fost reţinute de poliţişti, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Faţă de cei patru bărbaţi reţinuţi în dosar a fost dispusă sâmbătă, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.