Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi care nu au declarat la frontieră că vin din Germania au acum dosar penal

dosare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a constituit dosar penal pentru cercetarea infracţiunii de fals în declaraţii după ce patru persoane care domiciliază în oraşul Mihăileşti au declarat în mod nereal, la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, că vin din Ungaria, deşi ei se întorceau din Germania, potrivit Agerpres.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect cercetarea infracţiunii de fals în declaraţii prevăzut şi pedepsit de art. 326 alin. 2 din Codul Penal, constând în aceea că la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac 1, patru persoane ce domiciliază în oraşul Mihăileşti, venind din zona Germania, zonă considerată 'roşie', au declarat autorităţilor vamale aspecte necorespunzătoare adevărului, cu scopul de a li se permite accesul în ţară fără a mai fi supuşi măsurilor de prevenţie în contextul COVID-19, declarând în mod nereal că au venit din Ungaria", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

De asemenea, a fost reţinut faptul că la momentul întocmirii procesului verbal de verificare, numitul C.I.G. a declarat aspecte necorespunzătoare adevărului, susţinând în mod nereal că a venit din Ungaria.

La acest moment se întreprind cercetări în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.