Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi, cercetaţi pentru contrabandă şi alte infracţiuni economice

braconaj

Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă şi alte infracţiuni economice, în cauză fiind efectuate mai multe percheziţii de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Harghita, potrivit Agerpres.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că, în cursul zilei de miercuri, au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Gheorgheni, acţiunea având loc în localităţile Ciumani, Ditrău şi Gheorgheni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni la regimul economic.

"Percheziţiile au fost efectuate la domiciliile a trei bărbaţi de 37, 48 şi 49 de ani, din Ciumani, şi a unui bărbat de 49 de ani, din Gheorgheni. Infracţiunile cercetate sunt contrabanda, deţinerea şi comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără respectarea legislaţiei şi achiziţionarea de alcool etilic de la furnizori neautorizaţi. În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi indisponibilizat cantitatea de 1.500 de litri de băuturi spirtoase, 540 de ţigarete netimbrate, două instalaţii artizanale pentru distilarea alcoolului, precum şi mai multe etichete cu diferite sortimente de băuturi. De asemenea, au fost ridicate două telefoane mobile, care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor", precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul specialiştilor criminalişti, ai Serviciului de operaţiuni speciale şi luptătorilor de la Serviciul acţiuni speciale din IPJ Harghita.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.