Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din Craiova au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

viataverdeviu.ro
canabis

Patru bărbaţi din Craiova au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc, după ce poliţiştii au găsit la domiciliile acestora doze de canabis, precum şi instrumente de mărunţire şi porţionare, informează IPJ Dolj, informează Agerpres.

"La data de 31 martie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog - Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate doze de cannabis, precum şi instrumente şi dispozitive de mărunţire şi porţionare. Şapte persoane au fost conduse la sediul DIICOT - ST Craiova, în vederea audierii", precizează IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, urmare a probatoriului administrat, patru bărbaţi din Craiova au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la activităţi au participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, precum şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.