Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din Mehedinţi, reţinuţi pentru furturi de autoturisme

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Patru bărbaţi din judeţul Mehedinţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Deva, fiind bănuiţi de furturi de autoturisme, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au documentat până acum două cazuri de furt, în care prejudiciul a fost recuperat, însă activităţile continuă deoarece există date potrivit cărora suspecţii ar fi comis fapte asemănătoare şi în alte localităţi.

Ultima infracţiune de acest gen a fost reclamată poliţiştilor pe 8 februarie, când Poliţia Deva a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că i-a fost furat autoturismul care se afla, neasigurat, într-o parcare din oraş.

"În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar la data de 8 mai 2023 au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Deva, precum şi patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbaţi", a precizat sursa citată.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.