Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din Vaslui, arestaţi după ce au bătut şi sechestrat o persoană

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru bărbaţi din comuna Puieşti au fost arestaţi preventiv pentru vătămare corporală şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce au agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani dintr-o comună învecinată, pe care l-au legat apoi şi nu i-au dat voie să plece.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţiştii au stabilit că, pe data de 22 martie, în jurul orei 20:30, persoanele bănuite de comiterea infracţiunii, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 66 de ani, l-au lovit pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, după care l-au legat, punându-l în imposibilitatea de a se deplasa conform voinţei sale, timp de aproximativ cinci minute.

"În urma incidentului, bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi suferit vătămări corporale, cauzate, prin lovire, de către persoanele cercetate, ce vor necesita un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei patru bărbaţi, pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a admis solicitarea şi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.