Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru cadre medicale din Bistriţa Năsăud au fost confirmate cu COVID-19

coronavirus covid-19 covid

Patru cadre medicale din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost confirmate, miercuri, cu COVID-19, informează Instituţia Prefectului.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un medic, o asistentă şi o infirmieră angajaţi ai Spitalului Orăşenesc Beclean, iar cealaltă asistentă este angajată a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție! Măștile ar putea fi o sursă de infectare cu coronavirus

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud sunt 189 persoane în carantină instituţionalizată; 426 persoane în izolare la domiciliu; 175 cazuri confirmate de CoVid-19; 13 decese; 95 persoane vindecate.

"Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de judeţ sunt poliţişti locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Două persoane sunt poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud. O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. 10 angajaţi ai ITM Bistriţa-Năsăud au fost confirmaţi pozitiv la testarea cu Coronavirus. Dintre aceştia, 3 au fost declaraţi vindecaţi", a mai precizat Instituţia Prefectului.

Citește și: Alexandru Rafila, avertisment dur! Cine sunt persoanele cele mai mult predispuse deceselor provocate de COVID-19 .

Totodată, unsprezece cadre medicale (patru medici, şapte asistenţi) şi şase persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus, şapte dintre ele fiind vindecate. Printre cei confirmaţi cu CoVid-19 este şi o persoană angajată la Primăria Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.