Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru componenți ai naționale japoneze de baschet, care partcipă la Jocurile Asiatice, au fost trimiși casă pentru că au apelat la prostituate

minge de baschet

Comitetul Olimpic Japonez (COJ) a trimis acasă patru baschetbalişti japonezi, după ce aceştia ar fi apelat la serviciile unor prostituate, la Jakarta (Indonezia), unde se desfăşoară Jocurile Asiatice, informează Le Figaro preluat de news.ro.

COJ a precizat că sportivii au mers, în noaptea de miercuri spre joi, într-un cartier din Jakarta, îmbrăcaţi în echipamentul echipei naţionale, şi ar fi fost abordaţi pe stradă de persoane care furnizau prostituate. Ei ar fi fost îndrumaţi către un hotel din zonă, unde se aflau fetele.

"Simt doar un sentiment de ruşine. Ne cerem iertare în cel mai sincer mod şi începând de acum le vom oferi sportivilor sfaturi detaliate", a declarat Yasuhiro Yamashita, preşedintele COJ, într-o conferinţă de presă.

"Vom decide sancţiunile potrivite în cazul celor patru odată ce vom cunoaşte faptele în ansamblu. Trebuie să facem mai mult pentru a ne asigura ca un astfel de scandal nu se va mai întâmpla", a declarat Yuko Mitsuya, preşedintele Federaţiei Japoneze de Baschet, într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.