Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru din cei cinci bărbaţi care au tâlhărit un bătrân, înainte de Anul Nou, au ajuns în arest preventiv

huffingtonpost.co.za
catuse

Doi dintre cei cinci bărbaţi care au tâlhărit un bătrân de 77 de ani din comuna Brestovăţ, înainte de Anul Nou, după ce l-au imobilizat în locuinţă, au primit, miercuri, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar unul dintre ei, control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Agerpres.

Ceilalţi au primit deja mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, la începutul săptămânii, cu toţii fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi sunt în arestul Poliţiei Timiş, a anunţat, miercuri după-amiaza, Biroul de presă al instituţiei.

Activităţile au fost desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj şi au beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale. De asemenea, la activităţi au participat şi luptători din cadrul SAS Timiş.

În fapt, în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2021, cinci persoane, cu feţele acoperite, au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din Brestovăţ, l-au agresat fizic şi l-au legat de mâini şi la picioare, după care au sustras 28.600 de lei, două motofierăstraie şi 40 de kilograme de produse alimentare.

Pe 31 decembrie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au identificat doi dintre bănuiţii de comiterea faptei, despre care existau informaţii că urmează să părăsească ţara, fapt pentru care a fost organizată o acţiune de depistarea a acestora, iar concomitent cu această activitate, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare.

Pe 1 ianuarie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi în Timişoara doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost depistate şi recuperate cele două motofierăstraie, o parte din produsele alimentare şi 3.600 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.